Zomernieuwtjes 2021

Vandaag zal de persconferentie zijn waarin ons nog meer vrijheden gegeven zullen worden. Op social media zie ik veel creativiteit voorbij komen met mondkapjes. Dat kan in een schaalvergroting gebracht worden, want het ziet er naar uit dat we met ‘blote neuzen en monden’ naar buiten mogen. Vond ik anderhalf jaar geleden mensen met een mondkapje nog overdreven, moet ik nu weer wennen aan geen mondkapjes. Gewenning is zo gedaan. Terug naar ‘normaal’. En daar horen gelukkig ook tentoonstellingen bij.

De Concullega’s mogen weer bij elkaar komen en op reis. We starten de zomer met brainstormen en filmen voor het online Textielbiënnale. Daarna gaan we exposeren in Ede. In het najaar hebben we noordelijkere plannen. Deze informatie is nog te pril om te delen, maar we zijn al langer met deze locatie bezig. Diana is bezig met een groot Amelands project. Ginni neemt een time out en kan eindelijk familie opzoeken in de USA. Josien en Marjan hebben blauwe vingers van de cyano experimenten. In de Tussentijd stonden we niet stil, toch lijkt alles in een stroomversnelling te komen.

Tijd om deze juni maand te gebruiken om nog even te genieten van de zomer. Zelf heb ik genoten van een Zeeuwse vakantie. De dag dat wij weggingen, brak de zomer aan en hebben we twee heerlijke weken gehad. Ik heb nu alweer heimwee!

zeeuwse kust
vakantie atelier marjan